Szabadidő- és sportnap

on vasárnap, 06 október 2019. Posted in Bandérium hírek

Szabadidő- és sportnap

2019. szeptember utolsó hetében a kiskunhalasi Hirling József Lovaspark adott otthont a Kiskunhalasi Lovabandérium Egyesület szervezésében megvalósított Szabadidő- és sportnapnak. A résztvevők nagy örömmel és izgalommal érkeztek a lovardába. Szerencséjükre az időjárás is tökéletesnek bizonyult egy aktív kikapcsolódást nyújtó délelőtti program megvalósulásához.

Nyitott lovarda program

on kedd, 05 november 2019. Posted in Bandérium hírek

Nyitott lovarda program

Ismét kinyitotta kapuit a Hirling József Lovaspark. Ezúttal azonban a színtér a fedett lovarda volt. A program elején lovastorna edzést tartottak szakképzett edző segítségével, melyen részt vettek a kiskunhalasi lovastorna csapat vezetői is. Tartalmas és hasznos volt a foglalkozás, ugyanis sokat tanultak ők is, a gyerekek is.

Nyílt tréning Fazekas Istvánnal

on vasárnap, 06 október 2019. Posted in Bandérium hírek

Nyílt tréning Fazekas Istvánnal

A Kiskunhalasi Lovasbandérium Egyesület tagjai ismét összetett, minden korosztálynak megfelelő egész napos szabadtéri programmal várta a lakosokat, érdeklődőket, lószeretőket és szabadba vágyókat.

Regruta Oskola 2019

on szerda, 28 augusztus 2019. Posted in Bandérium hírek

Regruta Oskola 2019

Augusztus vége felé már sokan az iskolakezdésre koncentrálnak, vagy épp kihasználva az utolsó forró nyári napokat, kirándulnak, strandolnak. Ám a Kiskunhalasi Lovasbandérium Egyesület azokra is gondolt, akik egyetlen hétvégét sem tudnak, vagy szeretnének lovak nélkül tölteni

2020 Popup Balloon