Országos Grand Prix 2019

on szerda, 28 augusztus 2019. Posted in Bandérium hírek

Országos Grand Prix 2019

A  Kiskunhalasi Lovasbandérium Egyesület ez alkalommal négy napos országos díjugrató lovasversenyt rendezett a Hirling József Lovasparkban. A rendezvény kiemelt jelentőségű volt, hiszen a Grand Prix-ben induló lovasok külön bónusz díjazásban is részesültek összesített eredményeik alapján.

Huszártábor 2019

on péntek, 23 augusztus 2019. Posted in Bandérium hírek

Huszártábor 2019

A Kiskunhalasi Lovasbandérium Egyesület 2019-ben ismét három napos Huszártábort hirdetett, amelyre az előző évekhez hasonlóan óriási érdeklődés volt ovis korcsoporttól kezdve egészen a fiatal felnőtt korosztályig.

Lovas hagyományőrzés és toborzás bemutatása

on kedd, 18 június 2019. Posted in Bandérium hírek

Lovas hagyományőrzés és toborzás bemutatása

2019. június 08-án szombaton, a pünkösdi ünnepi hétvégén komplex esemény került megrendezésre Kiskunhalason a Hirling József Lovasparkban. A Kiskunhalasi Lovasbandérium Egyesülettel együttműködő Lovas és Szabadidő Központ Kft. által rendezett Honfoglalás című rockopera előadáson vehettek részt az érdeklődők, amelyet a Nemzeti Lovas Színház művészei és lovai varázsoltak a most színpadként funkcionáló füves versenypályára.

Határtűzés, határjárás 2019

on szerda, 15 máj. 2019. Posted in Bandérium hírek

Határtűzés, határjárás 2019

2019. május 4-én, szombaton a Kiskunhalasi Lovasbandérium Egyesület közreműködésével ismét ünnepélyes keretek között avatták fel a Kiskunhalas közelében elhelyezkedő határoszlopot, amely a Kiskunmajsa-Szank-Tázlár hármas határnál helyezkedik fel. A program Waclavczyk Dariusz huszárezredes vezetésével zajlott le.

2020 Popup Balloon