Nézőkkel tervezünk

on péntek, 29 január 2021. Posted in Események

Nézőknek is látogatható díjugrató versenyekre, közönségszórakoztató lovas eseményekre készül a Hirling József Lovaspark szervező bizottsága. Elkezdődött a 43. csi2* kiskunhalasi nemzetközi díjugrató lovasverseny szervezése. Az esemény háromnapos lesz, május 1-jén majális jellegű kiegészítő programokat tervezünk.

Hét nagy lovasversenyünk lesz

on csütörtök, 14 január 2021. Posted in Események


Kibővített elnökségi ülés keretében tartott találkozót kedden Kiskunhalason, a Hirling József Lovasparkban a Díjugrató Szakág. A lovasok és a közönség is eseményekben gazdag esztendőre számíthatnak, természetesen, amit a járványügyi szabályok engednek. Kiskunhalas nemzetközi, országos és regionális rendezési lehetőségeket kapott.

Janik edzőtábor

on hétfő, 18 január 2021. Posted in Események


A Hirling Lovaspark szakmai vezetése folyamatosan biztosít nyitott továbbképzési lehetőséget a lovasoknak. A lovaspark vezetői saját szakemberei, edzői mellett rendre hívnak más helyről is neves trénereket, szakembereket. A hétvégén, a 2009-es felnőtt egyéni magyar bajnok, Janik Attila tartott három napos kurzust. A hétvégi edzésekre az ország különböző térségéből érkeztek lovasok.

Weinhardt Virág, a díjugrató sport csillaga

on csütörtök, 14 január 2021. Posted in Események

A november 27-29 között rendezték hazánk legrangosabb nemzetközi fedett pályás nemzetközi díjugrató versenyét a Nemzeti Lovardában, a CSI**W Világkupa fordulót. Weinhardt Virág, a Kiskunhalasi LTSE 21 éves sportolója Chiclana nevű lovával a szombati 160 cm-es világkupa fordulón negyedik lett, majd a vasárnapi Grand Prix-t megnyerte.

2020 Popup Balloon