Szép pályák, hőség a championátus nyitó napján

on szerda, 27 július 2022. Posted in Füves versenypálya

Reggel 7 órától versenyeztek a Championátus I. fordulójának nyitónapján, Kiskunhalason a Hirling József Lovaspark arénájának zöld gyepén a díjugratók. Tizenegy versenyszám során 245 startot láthatott a közönség. A lovasok és a lovak is jól bírták a hőséget, a szervezők mindent elkövettek, hogy kiszolgálják a résztvevőket. Este megtörtént a csapatverseny sorsolás, majd koktélpartin frissíthetek a lovasok.

Tehetségek, válogatottakkal a lovasparkban

on szerda, 29 június 2022. Posted in Események


Komplex lovastorna edzőtábor helyszíne Kiskunhalas. A Hirling Lovasparkban mintegy 40 fiatal lovastornát űző sportoló vendégeskedik. A Lovastorna Szakág a Nemzeti Tehetség Program és válogatott edzőtábor keretében rendez összetartást, edzőtábort Kiskunhalason három napon át. A szakmai felkészítésben halasi lovastornászok is helyet kaptak. (címképen: Csipkereki Brigitta válogatott lovastornász)

Sikeres főpróba a championátusra

on szerda, 20 július 2022. Posted in Versenyek

Háromnapos Országos Minősítő és Felkészítő Díjugrató Verseny rendeztek az elmúlt hétvégén a Hirling József Lovasparkban. Közel 700-an startoltak és bőven 150 főt meghaladó lovas nevezett a 34 versenyszámra. Füvön és textiles pályán is mérkőztek egymással a lovasok. Szép halasi eredmények születtek. A két hét múlva sorra kerülő championátus első fordulójára kitűnő főpróbának bizonyult az esemény.

Népes szabadidős mezőny

on kedd, 28 június 2022. Posted in Bemelegítő pálya

 

Szabadidős lovasverseny helyszíne a volt szombaton a Hirling József Lovaspark. A fiatal szakág egyre népszerűbb és egyre többen mérik meg magukat versenyeken is. Elsősorban Bács-Kiskun Megyéből érkeztek szabadidős lovas egyesületek a kiskunhalasi lovasbázisra. A hazai lovasok nem panaszkodhatnak, mert szép sikereket értek el. A lovaspark szervezői már készülnek július végi championátus első fordulójára.

2021