Kiegyensúlyozott minősítő a lovasparkban

on hétfő, 06 június 2022. Posted in Bemelegítő pálya


Pünkösd hétvégéjén rendezett Országos Minősítő és Felkészítő Díjugrató Versenyt Kiskunhalason a Hirling József Lovaspark szervező csapata. A négyévszakos pályán rendezett háromnapos sorozaton 507 startot láthatott a közönség, a 38 versenyszám során (ebből 8 felkészítő versenyszám). Kiegyensúlyozott versenyzést hozott az ünnepi hétvége és várják a július végi Champinátus első fordulójának lovasait - mondták a szervezők.

Aladdin a lovasparkban

on vasárnap, 29 máj. 2022. Posted in Füves versenypálya

Szombat este negyed nyolctól érkeztek az érdeklődők a Nemzeti Lovas Színház Aladdin című előadására Kiskunhalason, a Hirling József Lovasparkba. A két felvonásos zenés darabra nagy volt az érdeklődés. Este nyolc órára mindkét lelátó megtelt nézőkkel. Az előadás óriási közönségsikert aratott. Úgy tudjuk az idén érkezik még városunkban a Nemzeti Lovas Színház előadást tartani.

Díjugratás: érmes halasi helyezések a minősítő első napján

on vasárnap, 05 június 2022. Posted in Bemelegítő pálya


Háromnapos országos minősítő és felkészítő díjugrató verseny folyik a hétvégén a Hirling József Lovasparkban. A pénteki első napon 13 versenyszámot rendeztek, amelyből 3 kör felkészítő szám volt. Százhatvan startot láthatott a közönség az első napon. A halasi lovasok győzelmet és dobogós helyezéseket is szereztek a nyitó napon.

Juhász Tibor ismét a szövetségi vezetésben

on szombat, 14 máj. 2022. Posted in Események


Tisztújító közgyűlést tartottak május 10-én a Magyar Lovassport Szövetség vezetésében. A keddi maratoni ülésen szövetség korábbi vezetése maradt a pozíciójában. Az elnökség tagja, immár harmadik alkalommal Juhász Tibor, aki a Díjugrató Szakbizottság vezetésének is tagja. A korábbi elnök, Lázár Vilmos ismét elsöprő támogatottságot kapott.

2021