Bandériumi kitüntetések

on szombat, 14 máj. 2022. Posted in Események


A háromnapos CSI 2* 43. Kiskunhalasi Nemzetközi Díjugrató Lovasverseny nem csak az élsportról szólt. Kiegészítő programként bemutatók színesítették a kiskunhalasi eseményt a szünetekben. Egyik ilyen momentum az idén 25 éves Kiskunhalasi Lovasbandérium két tagjának kitüntetése volt május 1-jén.

Magyar bajnoké a szombati Big Tour

on szombat, 30 április 2022. Posted in Füves versenypálya

Száztizenhat startot láthatott a közönség szombaton, a CSI 2* 43. Kiskunhalasi Nemzetközi Díjugrató Lovasverseny második napján. Szépszámú közönség tapsának örülhetett a regnáló egyéni felnőtt magyar bajnok Czékus Zoltán (Carundy) a legnehezebb számban, a Big Tour-on elért győzelmének. A halasi lovasok közül ismét Füzér Gábor remekelt harmadik helyével a 130 cm-es Middle Tourban. Nagy tetszést arattak a magyar lovas olimpikonok. Vasárnap korlátugratás, Grand Prix és lovas-show elemek várják a közönséget.

Görög Grand-Prix siker

on csütörtök, 05 máj. 2022. Posted in Füves versenypálya


Kilenc versenyszámot rendeztek a CSI 2* 43. Kiskunhalasi Nemzetközi Díjugrató Lovasverseny záró napján, május 1-jén. Kiskunhalas Város Nagydíját (Grand Prix) a görög Angelos Touloupis (Lord Mexx) nyerte izgalmas összevetésben. Az újdonság, a korlátugratás záró magassága 185 cm-es akadályt jelentett, amelyen a 19 éves Plávecz Szabrina Aktus nevű lovával győzedelmeskedett. A helyi lovas szurkolóknak Füzér Gábor és King Cornet PGO bizonyított a Middle Tourban elért második helyezésével.

Big Tour - bolgár győzelem a nyitó napon

on szombat, 30 április 2022. Posted in Füves versenypálya

Ideális időjárási viszonyok között, nyolc versenyszámot rendeztek a CSI 2* 43. Kiskunhalasi Nemzetközi Díjugrató Lovasverseny nyitó napján, április 29-én. A 140 cm-es magasságú Big Tour-t, Ivaylo Bonev (Bulgária) Count Ebony (címképen) nevű lovával nyerte. A magyar versenyzők is szépen helytálltak. Szombaton reggel 9 órakor folytatódik a verseny, ahol délután a magyar Lovas olimpikonok mutatkoznak be.

2021