A regnáló magyar bajnok nyert 135-ön

on vasárnap, 21 július 2019. Posted in Versenyek

Szombaton kétszázhuszonöt startot láthatott az országos minősítő díjugrató verseny közönsége a Hirling József Lovasparkban. A nap legnehezebb számát, a 135 cm-es kétfázisos kört a tavalyi Fiat OB győztes ifj. Szabó Gábor Chabal TH-val nyerte (címképen). A halasi lovasok sem maradtak arany nélkül. Két helyi lovas is számot nyert. A verseny vasárnap folytatódik.

Lovasparkunkban készült a military válogatott

on péntek, 19 július 2019. Posted in Események

Neves szakemberek tartanak egy hetes edzőtábort az augusztus első hétvégéjén Németországban megrendezendő lovastusa Európa Kupán (EK) induló magyar válogatott lovasoknak a Hirling József Lovasparkban. A formába hozó összetartás végén tesztelik is a sportolókat és lovaikat a szövetségi vezetők, mert startolnak a holnap Halason  kezdődő háromnapos országos minősítő díjugrató versenyen.

Füzér Zsófi az első halasi győztes az OM-n

on szombat, 20 július 2019. Posted in Versenyek



Remek időjárás, tíz versenyszám és százhatvanhét start az országos minősítő díjugrató verseny első, pénteki napján Kiskunhalason. A legnehezebb, 130 cm-es versenyszámot Jován Richárd  (Mezőhegyesi Ménes KH SE) Roche nevű lován (címképen) nyerte. Az első halasi aranyat Füzér Zsófi (Carina) érte el (címkép Tokodi Tícia). A rendezők megemlékeztek a kedden, 83. életévében elhunyt Matajsz János egyéni és csapatbajnok, válogatott halasi lovasról.

Fúvós Galopp 2019

on hétfő, 15 július 2019. Posted in Események

Egész napos családi, szabadidős rendezvényt szervez a Hirling József Lovaparkban a Halas Concert Band és a Kiskunhalasi Lovasbandérium Egyesület 2019. augusztus 24-én a lovasparkban. Az összetett rendezvényen a kultúrát, a sportot, a hagyományápolást kedvelők biztosan megtalálják a számításukat az ingyenes rendezvényen. A részletes program az alábbiakban olvasható.