Fazekas és Walter sikere

on szerda, 04 december 2019. Posted in Események, Versenyek


Fazekas István, a Hirling József  Lovasparkban készülő díjugrató újabb komoly nemzetközi sikert ért el Walter nevű lovával. A Határőr Dózsa SE igazolt lovasa a hétvégi Budapest Papp László Sportarénában rendezett CSI2* díjugrató nemzetközi  lovasverseny vasárnapi  nagydíjában az ötödik helyezést szerezte meg.

Jól mentek lovasaink Kaposváron

on kedd, 19 november 2019.

Kaposváron rendeztek háromnapos kiemelt fedett pályás díjugrató versenyt a múlt hétvégén. Kiskunhalasról a Határőr Dózsa SE sportolói Fazekas István és Karádi Ármin több lóval is startoltak. A fedeles szezon elején érmeket szereztek és jó helyezéseket értek el.

Határőr lovas munkatársak találkoztak

on hétfő, 25 november 2019. Posted in Események


2000-ben zárta be kapuit a Határőrség Kiskunhalasi Lovasiskolája. Az egykori kollégák már másodszor tartottak találkozót az egykori legendás parancsnok nevét viselő  Hirling József Lovasparkbnan november 23-án.

Elnökségi nyilatkozatok

on vasárnap, 17 november 2019. Posted in Események

Kétnapos szakmai megbeszélést tartott a Magyar Lovassport Szövetség Díjugrató Szakág elnöksége a Kiskunhalas közelében található Pirtó Lovasfogadóban. A Díjugrató Szakág elnöke, Szotyori Nagy Kristóf és az elnökségi tag Juhász Tibor nyilatkozatait olvashatják az alábbiakban.