Nemzetközi versenyünk támogatói

on vasárnap, 24 április 2022. Posted in Füves versenypálya

Néhány nap és kezdődik a régió és Kiskunhalas város legnagyobb hagyományú nemzetközi sporteseménye, a CSI2* 43. Kiskunhalasi Nemzetközi Díjugrató Lovasverseny. Az esemény április 29-e és május 1-je között kerül megrendezésre a Hirling Lovasparkban. Sportversenyünk nem jöhetett volna létre támogatóink nélkül. Ezúton is köszönjük segítségüket! A verseny programjához katt ide!

Rajtengedély vizsga minősítővel

on vasárnap, 24 április 2022. Posted in Események

Szabadtéri nagyüzemben működik már a Hirling József Lovaspark. Szerdán és csütörtökön felkészítő tábor, pénteken rajtengedély vizsga, szombaton és vasárnap országos minősítő verseny a halasi lovasbázison. Két hét múlva pedig a 43. CSI 2* Kiskunhalasi Nemzetközi Díjugrató Lovasversenyt rendezik rekordnevezéssel, eddig hat külföldi nemzet részvételi szándékának jelzésével a lovasparkban.

Burucs Borbála sikerei domináltak

on vasárnap, 24 április 2022. Posted in Versenyek

Huszonhárom versenyszám, négyszáz starttal történt a Kiskunhalason rendezett Húsvéti Országos Minősítő és Felkészítő Díjugrató Versenyen. Burucs Borbála (Viktor-i SE) zárta legeredményesebben a Hirling Lovasparkban rendezett kétnapos versenyt négy győzelmével. A sikeres főpróba után a halasi rendezők már a május 1-i CSI 2*-os Nemzetközi Díjugrató Lovasversenyre tekintenek, amelyre eddig 8 nemzet lovasai adták le nevezéseiket.

Magas színvonal, nagy pénzdíj, kikapcsolódás

on csütörtök, 14 április 2022. Posted in Füves versenypálya

Háromnapos nemzetközi díjugrató lovasversenyt rendez április 29-e és május 1-je között Kiskunhalas, a Hirling József Lovasparkban. A 43. CSI2* Nemzetközi Díjugrató Lovasverseny összes pénzdíja 62 000 Euro. A szervezők a lovasok és kísérőik kikapcsolódásához szabadidős programokkal készülnek. A közönség látványos lovas show-nak lesz részese szombaton és vasárnap.

2021