Lovas Mikulás + háziverseny

on péntek, 04 november 2016. Posted in Fedeles Lovarda

Lovas Mikulás + háziverseny

Kedves Lovasok!

2016. december 10-én hagyományainkhoz híven Lovas Mikulást tartunk a Hirling József Lovasparkban. Az idén a szokásos kézműveskedés mellett minden lovast szeretettel várunk egy ünnepi hangulatú háziversenyre a fedeles lovardába!


A Mikulás programról  és versenyre való jelentkezés feltételeiről további információ Rózsahegyi Róbert lovardavezetőnél.

 

Stóbl Dorottya kurzus

on csütörtök, 06 október 2016.

Stóbl Dorottya kurzus

Kedves Lovasok, Edzők, Érdeklődők figyelem!

Az eddigi nagy sikereknek örvendő, szakmai edzők által tartott kurzus -sorozatunk ismét folytatódik!

Ezúttal örömmel értesítjük Önöket, hogy 2016. november 2-3-án (szerda, csütörtök) Stróbl Dorottya lovas szakedző látogat el hozzánk és tart díjugtrató kurzust Kiskunhalason, a Hirling József Lovasparkban.

Szeretettel várunk minden lovast, edzőt és érdeklődőt!

Részletek:
- a részvétel feltétele: minimum rajtengedély szintű lovas tudás
- részvételi díj: 5000 Ft /nap/fő/ló mely tartalmaz 1 főre egy ebédet a helyszínen
- boxdíj: 1 éjszaka 3000Ft/ló, 2 éjszaka 5000Ft/ló

További információk, jelentkezés, boxfoglalás: Rózsahegyi Róbert 06-30/691-1391, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Stróbl Dorottya tábor

on csütörtök, 03 november 2016. Posted in Fedeles Lovarda

Stróbl Dorottya tábor

Kétnapos Stróbl kurzus a Halason

Két napos intenzív díjugrató elméleti és gyakorlati kurzust tart november 2-3-án Stróbl Dorottya lovas szakedző, a Magyar Lovas Szövetség főtitkára Kiskunhalason, a Hirling József Lovasparkban.. A két napos program során környékbeli edzők és lovasok mélyednek el a díjugrató szakma elméleti és főleg gyakorlati kérdéseiben. A lovasok tudásszintjük szerinti csoportokba osztva másfélórás gyakorlásokon vesznek részt a neves lovas szakedző irányításával. A kétnapos képzésre főleg a délalföldi régió sportlovasai és edzői érkeztek városunkba tudásukat fejleszteni.

 

Az edzéseken készült képek ITT megtekinthetők.

Tenyészverseny 3. nap

on csütörtök, 06 október 2016. Posted in Füves versenypálya

Tenyészverseny 3. nap

Öt versenyszámot rendeztek a 33. Országos Díjugrató Tenyészverseny utolsó napján Kiskunhalason, a Hirling József Lovasparkban, ebből három döntőt és két betétszámot. A nap nagy részében ideális időjárás fogadta a lovasokat, csak az utolsó, utánpótlás lovak döntőjén fordult elő nem túl zavaró, szemerkélő eső. Ismét bebizonyosodott, hogy a jó ló önmagában kevés, a sikerhez jó kezek és gondolatok kellenek. A döntőkben a korábbi napokban is jó eredményeket elért kecskeméti lovas, az ötszörös felnőtt magyar bajnok, Horváth Balázs jeleskedett, aki két döntőben is győzelemhez segítette lovait. A halasi lovasbarátok örömére a két betétszámban Szikora Beáta (Nadlin "F") és Fazekas István (Balou'S Rex) jóvoltából helyi elsőség született.

2021