Az év sportolói között domináltak lovasaink

on hétfő, 04 március 2019. Posted in Események


Kiskunhalason ünnepélyes körülmények között, a Thorma János Múzeumban adták át az idei sportdíjakat az arra méltó versenyzőknek, edzőknek, támogatóknak. 2018-as teljesítményük alapján számos sportág eredményes sportolói részesültek elismerésben, akik között lovasok is díjat vettek át. A díjazott halasi díjugratók részben vagy egész évben a Hirling Lovasparkban készültek.

Lovasparkban készültek, fedettpályán remekeltek

on hétfő, 25 február 2019. Posted in Versenyek

Kecskeméten rendeztek a hétvégén fedettpályás országos minősítő díjugrató versenyt. A háromnapos eseményre több kiskunhalasi lovas klub sportolója is nevezett és a különböző magasságú pályákon és kategóriákban értékes helyezéseket értek el, köztük a lovasparkban készülő sportolóinkkal. A verseny zsűri munkájában kiskunhalasi tagok is részt vettek.

Bíróképzés a halasi bázison

on csütörtök, 28 február 2019.


Országos díjugrató bírói képzés helyszínének adott teret a Hirling József Lovaspark február 26-án. Az ország különböző pontjairól érkeztek a továbbképzésre, amelyre új versenybíró jelöltek is meghívást kaptak. Az elméleti oktatást teszt kitöltése követte és új gyakorló bírók is vizsgát tettek a képzésen.

Lovasparkunk az MTV-ben

on péntek, 22 február 2019. Posted in Események

Kiskunhalason forgat ezekben a napokban a Magyar Televízió Itthon vagy című magazinjának külsős stábja. A forgatócsoport számos halasi nevezetesség megtekintéshez járt körbe a város több pontját érintve. Így jutottak el a Hirling József Lovasparkbais, ahol lovastornát, karusszel bemutatót és sok érdekes, a bázis életéhez tartozó jelenetet vettek fel a Lümiere Kft. munkatársai.