Fiat 500X a felnőtt bajnok fődíja

on péntek, 14 június 2019. Posted in Események

Megszületett a megállapodás és a támogatói döntés a 2019. év díjugrató magyar bajokságra vonatkozóan. A Díjugrató Szakbizottság, az FCA CEE vállalatcsoport  és a KB Autoteam Kft. ismét összefogtak, hogy a legrangosabb  hazai díjugrató bajnokságnak méltó díjazása legyen. A megállapodás szerint a felnőtt díjugrató magyar bajnok 2019-ben, egy gazdagon felszerelt Fiat 500X modellt nyer fődíjként, amelynek értéke hét és félmillió forint.

Már látható és ellátták a verseny dizájn elemeivel a 2019-es Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság fődíját, a Fiat 500X  1,4 Multiair Lounge modellt. Az egyébként szabadidő kategóriás, jól felszerelt Fiat modell tulajdonosa még nem ismert, hiszen az a szeptember 6-8 között Budapesten, a Nemzeti Lovardában megrendezésre kerülő magyar bajnoki döntő sorozatban dől el.

A felnőtt magyar bajnok tizedik alkalommal vehet át Fiat modellt. Először 2010-ben egy Punto modellt kapott a győztes. Ezúttal valamennyi fődíj közül a legértékesebb, egy hét félmilliós Fiat személyautó boldog birtokosa lesz a fődíj nyertese. A Díjugrató Szakbizottság, az FCA CEE vállalatcsoport  és a KB Autoteam Kft. közösen felajánlott modellje már készen áll.  Az sokoldalú extrákkal teli Fiat 500X 5 év vagy 100 000 km gyári garanciával rendelkezik és kifejezetten illik a sportághoz, hiszen egy 140 lóerő teljesítményű  szabadidős modell.

A felnőtt győztesnek járó ezüst-szürke 500 X-et Kiskunhalason, a Hirling József Lovasparkban állították ki először. A képeken jól látszik a 2019-es Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság főtámogatójának markánsan megjelenő emblémája. A díjakért és a fődíjért folyó küzdelmek még nyitottak, amely a díjugrató minősítő versenyek során formálódik és a szeptemberi országos bajnoki döntőn válik véglegessé. Hajrá lovasok, hajrá díjugratás! A további képekhez katt ide!

Kép-szöveg: Kovács Iván


 

 

 

2020 Popup Balloon