Szabadidő- és sportnap

on vasárnap, 06 október 2019. Posted in Bandérium hírek

Szabadidő- és sportnap

2019. szeptember utolsó hetében a kiskunhalasi Hirling József Lovaspark adott otthont a Kiskunhalasi Lovabandérium Egyesület szervezésében megvalósított Szabadidő- és sportnapnak. A résztvevők nagy örömmel és izgalommal érkeztek a lovardába. Szerencséjükre az időjárás is tökéletesnek bizonyult egy aktív kikapcsolódást nyújtó délelőtti program megvalósulásához.

Országos Grand Prix 2019

on szerda, 28 augusztus 2019. Posted in Bandérium hírek

Országos Grand Prix 2019

A  Kiskunhalasi Lovasbandérium Egyesület ez alkalommal négy napos országos díjugrató lovasversenyt rendezett a Hirling József Lovasparkban. A rendezvény kiemelt jelentőségű volt, hiszen a Grand Prix-ben induló lovasok külön bónusz díjazásban is részesültek összesített eredményeik alapján.

Huszártábor 2019

on péntek, 23 augusztus 2019. Posted in Bandérium hírek

Huszártábor 2019

A Kiskunhalasi Lovasbandérium Egyesület 2019-ben ismét három napos Huszártábort hirdetett, amelyre az előző évekhez hasonlóan óriási érdeklődés volt ovis korcsoporttól kezdve egészen a fiatal felnőtt korosztályig.

Regruta Oskola 2019

on szerda, 28 augusztus 2019. Posted in Bandérium hírek

Regruta Oskola 2019

Augusztus vége felé már sokan az iskolakezdésre koncentrálnak, vagy épp kihasználva az utolsó forró nyári napokat, kirándulnak, strandolnak. Ám a Kiskunhalasi Lovasbandérium Egyesület azokra is gondolt, akik egyetlen hétvégét sem tudnak, vagy szeretnének lovak nélkül tölteni

2021