Március 15-i nemzeti ünnep, évnyitó ünnepség 2020

on vasárnap, 15 március 2020. Posted in Bandérium hírek

Március 15-i nemzeti ünnep, évnyitó ünnepség 2020

2020. március 15-én is mozgalmas napot tudhatott maga mögött a Kiskunhalasi Lovasbandérium Egyesület és a Hirling József Lovaspark.

Projekt: A lovas és hagyományőrző helyi közösségek társadalmi szerepvállalásának és aktivitásának erősítése a huszárhagyományok ápolásában és népszerűsítésében – EFOP-1.3.5-16-2016-00603

Szervezet: Kiskunhalasi Lovasbandérium Egyesület

Megvalósítási forma: Esemény

Megnevezés: Március 15-i nemzeti ünnep, évnyitó ünnepség

Megvalósult tevékenység helyszíne: Hirling József Lovaspark, 6400 Kiskunhalas, Szabó Ervin u. 2/A.

Megvalósult tevékenység dátuma: 2020. március 15.

Találkozások száma: 39 fő résztvevő

Találkozások száma az előző rendezvényekkel együtt: 6518 fő résztvevő

Az esemény rövid leírása:

2020. március 15-én is mozgalmas napot tudhatott maga mögött a Kiskunhalasi Lovasbandérium Egyesület és a Hirling József Lovaspark. A már sokadik alkalommal meghirdetett Kicsihuszár Tanodának ismételten nagy sikere volt. Sok lelkes segítő kéz ápolta a lovakat, sepregette az istállókat és készítette az ebédet a hátasoknak. Természetesen mindez szakértők és tapasztalt lovasok felügyelete mellett zajlott. A szorgosan munkálkodó kis lovasok, lószeretők nem maradtak jutalom nélkül, ugyanis lovaglási lehetőséget is biztosítottak a bandérium önkéntesei. A kísérőknek sem kellett az unalomtól tartaniuk, őket ugyanis bőséges, finom reggeli és ízletes tea várta a lovaspark büféjében. A program zárásaként a résztvevők együtt vonultak át a huszárokkal a városi ünnepségre, zászlófelvonásra.

2020 Popup Balloon