Szakági díjak, Juhász Tibor újrázott

on vasárnap, 23 január 2022. Posted in Események


Január 22-én tartotta Budapesten a Nemzeti Lovardában tisztújító és éves beszámoló, értékelő közgyűlését a Díjugrató Szakbizottság. Az elnökségbe tagként ismét mandátumot nyert Juhász Tibor a szakági tisztújítás során. Többen elismerésben részesültek a Kiskunhalasi Lovas és Tömegsport Egyesületből a közgyűlést követő évértékelésen.

FEI bírói kurzus a lovasparkban

on szerda, 19 január 2022. Posted in Események


A Nemzetközi Lovas Szövetség bírói továbbképzés és vizsga helyszínéül jelölte ki Kiskunhalast. A kurzust január 12-én délelőtt tartották meg hazai és külföldi résztvevőkkel a Hirling Lovasparkban.

Téli képek a lovasparkról

on vasárnap, 23 január 2022. Posted in Események

Az utóbbi években nem esett komolyabb hómennyiség a leghidegebb decemberi, januári hónapokban a Hirling József Lovaspark területén. Ezt a hiányt 2022 január közepén pótolta a természet. A lovaspark egész más arcát mutatta a hólepel díszlete alatt, amit megörökítettünk néhány kép erejéig. Jó szívvel ajánlom a képeket! (képek: Kovács Iván)

Edzéssel, barátkozással indult a lovas élet

on szerda, 19 január 2022. Posted in Események


Január 8-án délelőtt közös reggelivel és edzéssel vette kezdetét a Hirling József Lovaspark idei évi programsora. A kezdőtől a profi lovasokig, a nagy öregek, a támogatók, a versenybírók, a háttér segítők és sok mindenki más, akik a halasi lovas élethez kötődnek gyűltek össze szombaton a lovasparkban, hogy beindítsák a 2022-es évadot.

2021