Fiat 500 Hybrid a felnőtt bajnok fődíja

on szerda, 21 július 2021.


Fiat 500 Hybrid-del folytatódik a Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság nyereményautó sorozat 2021-ben. Immár a tizenkettedik Fiat modell kerül hamarosan átadásra a díjugrató országos bajnokságok történetében. A 2021. szeptember 16-19 között, Bábolnán rendezendő Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság gazdag díjazásának legértékesebb elismerése lesz a felnőtt győztest megillető személyautó, amely a közel 5 millió forintos Fiat 500 S 1.0 BSG modell lesz.

Régiós családi nap házigazdái voltunk

on szerda, 30 június 2021. Posted in Események

Közel négyszáz vendég érkezett a Nagycsaládosok Országos Egyesülete, Al-Duna Régiós rendezvényére Kiskunhalasra, a Hirling József Lovasparkba szombaton. A négy megyét összefogó szervezet helyi rendezője, a Fészekrakó Egyesület egész napos szabadidős, szórakoztató családi rendezvényt varázsolt önkéntes segítőivel a lovasparkba.

Kincsem bemutatók

on szerda, 30 június 2021. Posted in Események


A városvezetésnek, a képviselőknek és a meghívott vendégeknek bemutatták az elkészült Kincsem Házat péntek késő délután a Hirling Lovasparkban. A meghívottak és a sajtó bepillantást nyert az új létesítmény lehetőségeibe. Az épület bemutatót követően a lovasparkban a Kincsem című zenés-dalos feldolgozást láthatta az érdeklődő közönség a Nemzeti Lovas Színház előadásában.

2021